Galatasaray İlkokulu
ÇUBUKLU MAH. AŞAĞI/ÇUBUKLU KÜME EVLERİ GALATASARAY IMAM HATIP ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 1 ÇALDIRAN / VAN

VİZYON

Misyonumuz Misyon bir kurumun varlık sebebidir.Niçin varız sorusunun cevabıdır.Bir ilköğretim kurumu olarak varlık sebebimizi Türk Milli Eğitiminin ve ilköğretiminin amaçlarından almaktayız. GALATASARAY İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.

MİSYON

Vizyon bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle geleceğin resmidir. GALATASARAY İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Galatasaray İlkokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; otaokullara giriş sınavında her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

TAM GÜN EĞİTİM

08.30-13.50

KALORİFERLİ

ÖĞRETMEN SERVİSİ ALPER KARAKOÇ

OKULUMUZ VAN İL MERKEZİNE 120 KM, ÇALDIRAN İLÇE MERKEZİNE 22 KM UZAKLIKTADIR.

ÇUBUKLU MAHALLESİ, ÇALDIRAN/VAN

HER SINIFTA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA AKILLI TAHTA BULUNMAKTADIR.